>>> Buat Akun Sekarang <<<

LINK DOWNLOAD APK

Oke bossku, apakah kamu sudah tidak sabar untuk menggunakan aplikasi ini? Jika iya, kamu bisa download melalui situs ini

Kamu tidak perlu bingung untuk mencari link downloadnya dimana, kamu bisa klik linknya dibawah ini bossku.

>>> Buat Akun Sekarang <<<

>>> Buat Akun Sekarang <<<

Biodata Zila Bakarin, Berapa Umur, Gambar Adik Beradik

Bisnissatu.com - Biodata Penuh Zila Bakarin, Profil, Berat dan Ketinggian, Fakta, Agama dan Keluarga Zila Bakarin.

Pada artikel kali ini, kami akan berkongsi mengenai biodata penuh Zila Bakarin. Artikel ini bertujuan agar anda mengetahui dengan lebih dekat mengenai Zila Bakarin.


Biodata Zila Bakarin

Siapakah Zila Bakarin, Tarikh Lahir Zila Bakarin, Berapa Umur Zila Bakarin, Adik Beradik Zila Bakarin dan Gambar Terkini Zila Bakarin.

Rosmawati "Zila" Bakarin (lahir 7 Mac 1975) merupakan seorang pelakon wanita Malaysia. Sepanjang kerjaya lakonannya, beliau sering dilabel sebagai pelakon stereotaip.

Zila Bakarin berasal dari Kuala Lumpur dan dilahirkan pada 7 Mac 1975 di negeri Kedah Darul Aman. Beliau merupakan anak ketiga daripada tujuh adik-beradik. 

Beliau memulakan kerjaya lakonan pada 1996 melalui telefilem Biduk Kasih terbitan Saujana Productions. Setahun kemudian, beliau membuat penampilan filem pertama menerusi filem Sate arahan Z. Lokman lakonan Nurul Wahab, Liena Hangat, Hairie Othman dan Faizal Hussein. 

Pada 2001, beliau membintangi filem No Problem yang menandakan filem keduanya bersama Z. Lokman. Zila juga muncul dalam telefilem Neon arahan Mohd Feroz Abd Kader bersama ramai pelakon termasuk Rita Rudaini, Azhar Sulaiman, Soffi Jikan, Lisdawati, Vanida Imran dan Rashidi Ishak.

Baru-baru ini, Zila berlakon bersama Nabila Huda dalam drama Dendam Aurora yang bersiaran di Astro Ria.


Sumber Rujukan

Show Comments

Copyright © 2021

Bisnissatu.com