Buat Akun Sekarang

Silahkan Download Aplikasi Melalui Link Unduhan Dibawah Ini Ya Boosku!!! 

DOWNLOAD APK DISINI

Biodata Rosnah Mat Aris, Berapa Umur, Gambar Adik Beradik

Bisnissatu.com - Biodata Penuh Rosnah Mat Aris, Profil, Berat dan Ketinggian, Fakta, Agama dan Keluarga Rosnah Mat Aris.

Pada artikel kali ini, kami akan berkongsi mengenai biodata penuh Rosnah Mat Aris. Artikel ini bertujuan agar anda mengetahui dengan lebih dekat mengenai Rosnah Mat Aris.


Biodata Rosnah Mat Aris

Siapakah Rosnah Mat Aris, Tarikh Lahir Rosnah Mat Aris, Berapa Umur Rosnah Mat Aris, Adik Beradik Rosnah Mat Aris dan Gambar Terkini Rosnah Mat Aris.

Rosnah binti Mohd Aris (lahir 30 Mei 1955) atau lebih dikenali sebagai Rosnah Mat Aris merupakan seorang pelakon dan pelawak wanita tersohor di Malaysia yang mula menceburkan diri dalam bidang lakonan ketika usia yang agak lewat pada era 80an. 

Rosnah terkenal menerusi watak Mak Limah dalam drama komedi Rumah Kedai dan sehingga kini beliau masih lagi menghiasi drama dan filem tanah air. 

Selain itu, beliau juga turut terkenal dengan gelaran Michelle Williams Malaysia dek kerana fesyen rambut pendek dan blonde persis bintang Hollywood itu. Kini, Rosnah Mat Aris sudah pun berhijrah dan lebih selesa dikenali dengan imej yang berhijab.


Sumber Rujukan

Show Comments

Copyright © 2021

Bisnissatu.com