Buat Akun Sekarang

Silahkan Download Aplikasi Melalui Link Unduhan Dibawah Ini Ya Boosku!!! 

DOWNLOAD APK DISINI

Biodata Julia Farhana Marin, Berapa Umur, Gambar Adik Beradik

Bisnissatu.com - Biodata Penuh Julia Farhana Marin, Profil, Berat dan Ketinggian, Fakta, Agama dan Keluarga Julia Farhana Marin.

Pada artikel kali ini, kami akan berkongsi mengenai biodata penuh Julia Farhana Marin. Artikel ini bertujuan agar anda mengetahui dengan lebih dekat mengenai Julia Farhana Marin.


Biodata Julia Farhana Marin

Siapakah Julia Farhana Marin, Tarikh Lahir Julia Farhana Marin, Berapa Umur Julia Farhana Marin, Adik Beradik Julia Farhana Marin dan Gambar Terkini Julia Farhana Marin.

Julia Farhana Marin (lahir 5 Disember 1994) merupakan seorang pelakon wanita Malaysia, berasal dari Kota Kinabalu, Sabah.

Julia Farhana mula bergiat aktif dalam bidang lakonan pada usia 12 tahun, namun tidak direstui ibunya yang mahu Julia meneruskan pelajaran sehingga menerima graduan. 

Berkat kesabaran, beliau berjaya menamatkan pelajaran bagi memenuhi hajat ibunya. Julia pernah hadir ke sesi uji bakat filem Ratu The Movie arahan A. Razak Mohaideen pada tahun 2011 tanpa pengetahuan ibunya dan mendapat tawaran watak sebagai pelakon pembantu.


Sumber Rujukan

Show Comments

Copyright © 2021

Bisnissatu.com