>>> Buat Akun Sekarang <<<

LINK DOWNLOAD APK

Oke bossku, apakah kamu sudah tidak sabar untuk menggunakan aplikasi ini? Jika iya, kamu bisa download melalui situs ini

Kamu tidak perlu bingung untuk mencari link downloadnya dimana, kamu bisa klik linknya dibawah ini bossku.

>>> Buat Akun Sekarang <<<

>>> Buat Akun Sekarang <<<

Biodata Liana Rafiai, Berapa Umur, Gambar Adik Beradik

Bisnissatu.com - Biodata Penuh Liana Rafiai, Profil, Berat dan Ketinggian, Fakta, Agama dan Keluarga Liana Rafiai.

Pada artikel kali ini, kami akan berkongsi mengenai biodata penuh Liana Rafiai. Artikel ini bertujuan agar anda mengetahui dengan lebih dekat mengenai Liana Rafiai.


Biodata Liana Rafiai

Siapakah Liana Rafiai, Tarikh Lahir Liana Rafiai, Berapa Umur Liana Rafiai, Adik Beradik Liana Rafiai dan Gambar Terkini Liana Rafiai.

NurLiana binti Rafiai (lahir 12 September 1982) merupakan seorang bekas pelakon wanita Malaysia. Beliau sering berlakon dalam banyak filem sebagai artis undangan.

Beliau telah diperkenalkan dalam filem Qabil Khushry Qabil Igam dalam watak kameo yang kecil. Selepas itu beliau telah berlakon dalam banyak filem antaranya 3 Temujanji, Kongsi dan lain-lain. Beliau diperkenalkan dalam watak penting dalam filem pertamanya Nongkrong. 

Beliau memainkan peranan penting dalam filem tersebut serta memegang watak Puteri Paya Bakau Dayang dan filem akan datang, Liana memegang salah satu watak utama daripada 6 artis dalam filem bertajuk X: Janda-Jandaku Gangster. 

Beliau mula dikenali ramai sebagai Dr Maya dalam drama Santau Merasuk.


Sumber Rujukan

Show Comments

Copyright © 2021

Bisnissatu.com